Ingrediente
1 ciolan de aproximativ 1 kg, 1 ceapa, 1 morcov, 1 pastarnac, 100 g telina, 500 g fasole verde, 1/2 ardei gras rosu, 4-5 catei usturoi, 2-3 linguri ulei de masline, cateva frunze de salata verde, marar, patrunjel, sare, piper, 1 lingurita concentrat de ciuperci, curry, paprika
Dificultate: Medie | Timp: 2h
11 voturi
Mod de preparare
Dupa ce carnea este aproape fiarta, adaugati si fasolea verde curatata si spalata si mai lasati 20 minute la foc mic.
Cand carnea este foarte moale se scoate ciolanul pe o tava, se condimenteaza cu curry, paprika, se portioneaza si se aranjeaza pe farfurii. Scoateti si pastaile de fasole verde, asezati-le langa carne, stropiti cu uleiul de masline, condimentati si garnisiti cu frunze de salata verde, vredeata, feliute de usturoi si bucatele de ardei gras rosu.
Pofta buna.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009
MMMMMm ce bun!!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Si eu cred ca este foarte delicios.
mirey (Chef de cuisine) , 10 august 2009
Delicios...