autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ciorba banateana cu carne de iepure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, morcovi ,ceapa, cimbru, radacina de telina, sange de iepure, ulei, otet, sare, vin rosu,tarhon uscat, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in 4 l de apa cu sare , indepartandu-se spuma. Cand carnea e pe juamtate fiarta,se adauga morcovii, telina,ceapa si se continua fierberea. Cand e aproape gata , se adauga vinul rosu amestecat cu sange de iepure , tarhon, cimbru, ulei si otet. Se mai fierbe totul 5-10 min , se retrage vasul de pe foc si se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba banateana cu carne de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa

4 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Tartine cu branza si crema de fasole

Tartine cu branza si crema de fasole

Ciudata combinatie,veti spune...dar ce savoare neasteptata in acest amestec neobisnuit dupa care

3 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de iepure
  • morcovi ,ceapa
  • cimbru
  • radacina de telina
  • sange de iepure
  • ulei
  • otet
  • sare
  • vin rosu,tarhon uscat
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu mazare