autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

ciorba banateana cu carne de iepure

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, morcovi ,ceapa, cimbru, radacina de telina, sange de iepure, ulei, otet, sare, vin rosu,tarhon uscat, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se fierb in 4 l de apa cu sare , indepartandu-se spuma. Cand carnea e pe juamtate fiarta,se adauga morcovii, telina,ceapa si se continua fierberea. Cand e aproape gata , se adauga vinul rosu amestecat cu sange de iepure , tarhon, cimbru, ulei si otet. Se mai fierbe totul 5-10 min , se retrage vasul de pe foc si se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba banateana cu carne de iepure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Inimioare cu chimen

Inimioare cu chimen

1Se framanta un aluat elastic din margarina topita(nu fierbinte)cu smantana si branza rasa prin razatoarea

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoarea mare, se dau cu un praf de sare si se lasa jumatate

24 voturi    6 comentarii
1h 50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de iepure
  • morcovi ,ceapa
  • cimbru
  • radacina de telina
  • sange de iepure
  • ulei
  • otet
  • sare
  • vin rosu,tarhon uscat
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rosii umplute cu maioneza si orez