Bucatile de carne se fierb in 4 l de apa cu sare , indepartandu-se spuma. Cand carnea e pe juamtate fiarta,se adauga morcovii, telina,ceapa si se continua fierberea. Cand e aproape gata , se adauga vinul rosu amestecat cu sange de iepure , tarhon, cimbru, ulei si otet. Se mai fierbe totul 5-10 min , se retrage vasul de pe foc si se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii