autor:

cretu_veronica22
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cretu_veronica22 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2017

Ingrediente
1/2 kg ardei potriviti ca marime, 500 gr carne tocata (porc sau amestec), 100 gr orez, 2 cepe, 5o ml ulei, 3 cuburi MAGGI de legume, 1 morcov mai mare, 1 radacina de patrunjel, telina radacina, 3-4 rosii, 2-3 linguri pasta de tomate, patrunjel verde, 2 oua.

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Calim in ulei o ceapa tocata marunt, adaugam orezul, cuburile MAGGI si carnea. Amestecam si dam la o parte de pe foc. Punem in amestec cele 2 albusuri de la oua si cateva frunze de partunjel tocat.

Intr-o oala, in care vom pregati ciorba, punem morcovul, patrunjelul radacina, telina, rosiile toate tocate cubulete si le vom pune la fiert.

Ardeii se spala si li se scoate cotorul cu seminte. Umplem cu umplutura pregatita si cand fierbe apa cu legumele, vom pune ardeii pe rand. Lasam sa fiarba incet sa nu crape ardeii.

Calim in putin ulei, o ceapa, adaugam pasta de rosii si punem peste ciorba, adaugam bors la plic sau de care avem, potrivim de sare. Dregem ciorba la sfarsit cu cele doua galbenusuri de ou.

Punem la final patrunjel tocat marunt si totul e gata de servit. Punem si putina smantana in farfurie si ciorba va fi un deliciu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ardei umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de ardei umplut

Ciorba de ardei umplut

Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac

4 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de carne
CIORBA DE ARDEI UMPLUT

CIORBA DE ARDEI UMPLUT

Punem la fiert intro oala de 3-4 litri zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Cand fierbe zarzavatul

8 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg ardei potriviti ca marime
  • 500 gr carne tocata (porc sau amestec)
  • 100 gr orez
  • 2 cepe
  • 5o ml ulei
  • 3 cuburi MAGGI de legume
  • 1 morcov mai mare
  • 1 radacina de patrunjel
  • telina radacina
  • 3-4 rosii
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • 2 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de cretu_veronica22
Tort "PAIANJEN"

Tort "PAIANJEN"

Blat: Untul se pune intr-un vas pe foc si se topeste.Se lasa putin la racorit si apoi se amesteca

1 vot    1 comentariu
4h
Torturi
Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Guguluf cu pudra de roscove si alune de padure

Albusurile se bat separat impreuna cu apa.Se adauga zaharul si batem pana cand acesta se topeste.Se

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort "Cosulet cu ghiocei"

Tort "Cosulet cu ghiocei"

Blat: Albusurile si apa se bat spuma .Adaugam zaharul si batem mai departe pana obtinem o spuma

13 voturi    3 comentarii
2h 50 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Sarmale de legume in foi de vita