Se spala carnea si se pune la fiert in 3 l apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, apoi se lasa sa fiarba la foc mic cu capac cam 20 minute.
Intre timp curatati si taiati marunt ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, rosia, cartofii (cubulete mai mari) si adaugati-le in ciorba impreuna cu uleiul, zaharul si orezul. Dupa ce mai fierbe 20 minute adaugati borsul clocotit (sau bors magic si inca jumatate litru de apa).
Spalati si tocati marunt frunzele de spanac, amestecati-le cu ouale, faina, sare si piper si cand clocoteste ciorba, dati focul mic, adaugati putina apa rece, apoi puneti zdrentele cu o lingura si lasati sa mai fiarba 3-4 minute. Presarati deasupra leustean tocat.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii