Se ia burta se spala, se curata si apoi se pune la fiert la foc moderat, intr-o oala cu apa, 2-3 ore (sau doar o ora daca este cumparata prefiarta). Apoi se adauga legumele curatate si intregi: morcovii, patrunjelul, telina si ceapa. Dupa ce au fiert, se scoate burta, se taie fasii ca de taietei lati sau bucatele si se introduce inapoi in oala. Se adauga usturoiul taiat marunt sau pisat si sarea, piperul dupa gust si se mai da in clocot putin. Se ia de pe foc sa se raceasca putin si se adauga incet ouale batute impreuna cu smantana, in asa fel incat sa nu se branzeasca ciorba. Se acreste cu otet sau lamaie dupa gust.
Sugestii: Se poate servi cu extra-smantana si ardei iuti naturali sau murati.
daca ai oala cu presiune te sfatuiesc sa faci ciorba de burta in ea,pt ca economisesti timp.eu in jumate de ora o fierb.pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii