Ingrediente
8-10 cartofi potriviti, 500 g carne de porc, 4 morcovi mai mici, 1 radacina de pastranac, 1/2 legatura de patrunjel verde, 1 ceapa, 1 frunza de dafin, 2 linguri de bors magic cu legume, 200 g smantana, 1 ou, vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
4 voturi
Mod de preparare
Cartofii, morcovii, pastranacul se curata, se spala si se taie bucati si le punem in oala peste carne, apoi adaugam 3.5-4L apa, cand incepe sa fiarba adaugam patrunjelul verde si foaia de dafin, iar la sfarsit acestea se scot din ciorba! Lasam sa fiarba 30-40 de minute pana se fierb toate bine, apoi adaugam 2 linguri de bors, sau cat va place sa fie de acra ciorba si mai lasam sa fiarba putin. La sfarsit adaugam smantana pe care am amestecato cu 1 ou, 1 lingurita de tarhon in otet si vegeta dupa gust.