Ciorba de cartofi cu carne de porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de cartofi cu carne de porc

Ingrediente

  • 8-10 cartofi potriviti
  • 500 g carne de porc
  • 4 morcovi mai mici
  • 1 radacina de pastranac
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de dafin
  • 2 linguri de bors magic cu legume
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • vegeta

Mod de preparare

Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam carnea pe care o taiem in bucati mici si o calim 2 minute si pe ea.

Cartofii, morcovii, pastranacul se curata, se spala si se taie bucati si le punem in oala peste carne, apoi adaugam 3.5-4L apa, cand incepe sa fiarba adaugam patrunjelul verde si foaia de dafin, iar la sfarsit acestea se scot din ciorba! Lasam sa fiarba 30-40 de minute pana se fierb toate bine, apoi adaugam 2 linguri de bors, sau cat va place sa fie de acra ciorba si mai lasam sa fiarba putin. La sfarsit adaugam smantana pe care am amestecato cu 1 ou, 1 lingurita de tarhon in otet si vegeta dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor