Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc.
Scarita o taiem bucatele, iar cand apa incepe sa fiarba ii dam drumul acolo.
O fierbem cam 25 de minute.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.
Morcovul il curatam si il taiem bucatele mici.
Rosia o curatam de pielita si o taiem cubulete.
Zarzavatul il spalam sub un jet de apa rece.
Dupa ce scarita a fiert suficient, adaugam toate legumele taiate plus zarzavatul.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand legumele sunt fierte bine , punem pasta de rosii si borsul.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Lasam sa dea cateva clocote, apoi dam drumul la smantana si lasam sa mai clocoteasca de 2-3 ori.
Luam ciorba de pe foc, tocam patrunjel verde si presaram deasupra.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii