Intr-o oala punem circa 5-6 litri de apa si o punem pe foc.
Scarita o taiem bucatele, iar cand apa incepe sa fiarba ii dam drumul acolo.
O fierbem cam 25 de minute.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.
Morcovul il curatam si il taiem bucatele mici.
Rosia o curatam de pielita si o taiem cubulete.
Zarzavatul il spalam sub un jet de apa rece.
Dupa ce scarita a fiert suficient, adaugam toate legumele taiate plus zarzavatul.
Lasam sa fiarba la foc potrivit.
Cand legumele sunt fierte bine , punem pasta de rosii si borsul.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Lasam sa dea cateva clocote, apoi dam drumul la smantana si lasam sa mai clocoteasca de 2-3 ori.
Luam ciorba de pe foc, tocam patrunjel verde si presaram deasupra.
Pofta buna!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii