Se pune pe foc o cratita cu ulei(1 lingura),in care se prajeste putin ceapa si morcovul;se prajesc putin,pentru
a-si dezvolta aroma si culoarea.
Se pune apoi apa fierbinte;se potriveste de sare(se poate pune Delikat,Knor...)Cind apa clocoteste se pune ardeiul,telina,rosiile(decojite);totul taiat felii.Se lasa sa fiarba cca 30 minute,semiacoperit,la foc mic.
Dupa aceea se pun cartofii,taiati cubulete si tarhonul.
Se lasa totul sa fiarba inca cca 15-20 minute.
Cind totul legumele sint fierte,se potriveste de sare si otet;se mai fierbe citeva clocote.Se ia de pe foc.Se serveste fierbinte;se poate pune smintina,linga.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii