autor:

husni

» » Supe de legume

CIORBA DE CARTOFI CU TARHON

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 decembrie 2009

Ingrediente
-1 morcov mare(125-140 g), -1 ceapa mica(cca 50 g), -tulpina de la 1/2 de telina(30-40 g), -1/2 ardei(cca 50 g), -2 rosii(cca 200 g), -2 cartofi(cca 250 g), -cca 2 lingurite si jumatate de tarhon, -sare si otet dupa gust, -cam 1 lingura de untdelemn, -1l-1 1/2l apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune pe foc o cratita cu ulei(1 lingura),in care se prajeste putin ceapa si morcovul;se prajesc putin,pentru
a-si dezvolta aroma si culoarea.
Se pune apoi apa fierbinte;se potriveste de sare(se poate pune Delikat,Knor...)Cind apa clocoteste se pune ardeiul,telina,rosiile(decojite);totul taiat felii.Se lasa sa fiarba cca 30 minute,semiacoperit,la foc mic.
Dupa aceea se pun cartofii,taiati cubulete si tarhonul.
Se lasa totul sa fiarba inca cca 15-20 minute.
Cind totul legumele sint fierte,se potriveste de sare si otet;se mai fierbe citeva clocote.Se ia de pe foc.Se serveste fierbinte;se poate pune smintina,linga.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI CU TARHON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert

9 voturi    15 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Coastele afumate se spala ,se pun in apa cat sa fie acoperite si se fierb la foc mic,avand grija

26 voturi    13 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rodica Bulete , 26 martie 2016

    Pot sa pun oare și smântână vegetala ??

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    Si eu o fac la fel, singura diferenta e ca nu folosesc otet ci bors pregatit acasa.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Apetisanta!E ciorba preferata a fiicei mele.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Foarte gustoasa! Si eu fac asa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

      Imi place tare mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Foarte buna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Arata foarte bine si cred ca e foarte aromata. Tarhonul da un gust deosebt de bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Tare gustoasa ciorbica ta Camelia ! Buna acum in post....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

      Arata foarte bine si este gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -1 morcov mare(125-140 g)
  • -1 ceapa mica(cca 50 g)
  • -tulpina de la 1/2 de telina(30-40 g)
  • -1/2 ardei(cca 50 g)
  • -2 rosii(cca 200 g)
  • -2 cartofi(cca 250 g)
  • -cca 2 lingurite si jumatate de tarhon
  • -sare si otet dupa gust
  • -cam 1 lingura de untdelemn
  • -1l-1 1/2l apa

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu o fac la fel, singura diferenta e ca nu folosesc otet ci bors pregatit acasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de legume