autor:

Fara foto

» » Supe de carne

CIORBA DE COASTE DE PORC SI CARTOFI

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
coaste de porc,, morcovi, , cepa, , cartofi, , bulion, , sare, , un ou, , patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Se pun coastele taiate la foc in apa cu sare.
Se lasa sa dea un clocot pana cand se fierbe carnea de pe coaste
Se curata morcovii si ceapa si se toaca marunt.
Se curata si spala cartofii si apoi se taie in cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, pun ceapa, morcovii si cartofii si se mai lasa sa fiarba. Dupa ce legumele au fiert, se adauga bulion, sare si oul batut.
La final se pune patrunjelul de asemea tocat si el.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE COASTE DE PORC SI CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
CHILLI SOUP

CHILLI SOUP

Se caleste carnea fara ulei. Separat se taie marunt toate legumele si se calesc intr-un pic de ulei

4 voturi    4 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de pui cu galuste de gris

Supa de pui cu galuste de gris

Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc

2 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supă de somon cu creveţi