Se pun coastele taiate la foc in apa cu sare.
Se lasa sa dea un clocot pana cand se fierbe carnea de pe coaste
Se curata morcovii si ceapa si se toaca marunt.
Se curata si spala cartofii si apoi se taie in cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, pun ceapa, morcovii si cartofii si se mai lasa sa fiarba. Dupa ce legumele au fiert, se adauga bulion, sare si oul batut.
La final se pune patrunjelul de asemea tocat si el.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii