autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de dovlecei

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
dovlecei tineri,, patrunjel, dupa gust, marar, dupa gust, cepa, dupa gust, rosii,sau bulion dupa gust, ardei,dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se pun toate intr-o oala cu apa si se fierb pe foc potrivit
se poate servi atat calda cat si rece
pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
CIORBA DE DOVLECEI

CIORBA DE DOVLECEI

Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe

35 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja,se spala,se taie cubulete.La fel se procedeaza si cu cartofii.Restul

9 voturi    11 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • dovlecei tineri,
  • patrunjel
  • dupa gust
  • marar
  • dupa gust
  • cepa
  • dupa gust
  • rosii,sau bulion dupa gust
  • ardei,dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors de fasole cu taitei de casa