autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de dovlecel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
1 borcan dovlecel( pus pe iarna) sau un dovlecel crud razuit, 1 lingura pasta de tomate, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, marar verde, Bors Magic( otet sau lamaie), Vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Morcovii curatati se taie rondele si se calesc putin in doua linguri ulei. Se adauga celelalte legume curatate , apa m=necesara, pasta de tomate si o lingura rasa cu vegeta . Se lasa sa fiarba legumele si cind sunt aproape fierte se adauga dovlecelul. Dupa ce a fiert si acesta se acreste ciorba si se presara marar verde tocat.
Se serveste cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciorba de dovlecel cu lapte

Ciorba de dovlecel cu lapte

Se taie de coaja dovlecei, se spala se curata cubulete apoi ceapa o taie cubulete la fel si morcovul

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de legume
Ciorba de dovlecel

Ciorba de dovlecel

Curatam dovleceii , le scoatem semintele si ii dam pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa verde , rosia

3 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • AdeLyna

    AdeLyna (Chef de cuisine) , 23 martie 2015

    trebuie sa incerc si eu ciorba de dovlecel :D

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Ciorbita ta e super !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Si eu fac ciorba de dovlecei pentru ca ni se pare usoara, mai ales ca se poate servi si mai rece pe timpul verii.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan dovlecel( pus pe iarna) sau un dovlecel crud razuit
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • Bors Magic( otet sau lamaie)
  • Vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

AdeLyna (Chef de cuisine)

trebuie sa incerc si eu ciorba de dovlecel :D

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Chili cu fasole colorata, rosii si porumb