Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul decojit il taiem cubulete mici.
Ardeiul rosu il taiem cuburi, pastarnacul il tocam cat mai marunt.
Mararul verde spalat, il tocam si indepartam coditele.
In vasul aparatului Crock Pot punem uleiul si legumele ce le-am pregatit mai sus.
Adaugam zarzavatul, sucul de rosii, apa, sare si piper. Tot acum adaugam si zeama din cutia de fasole, dar fara fasole.
Amestecam, acoperim vasul cu capacul si il conectam la curent.
Setam modul de pregatire Hight si un timp de 4 ore.
In ultima jumatate de ora punem borsul fierbinte si fasolea alba. Gustam sa vedem daca mai are nevoie de condimentare.
Lasam sa se terminte tot timpul, deconectam aparatul de la curent.
Adaugam crengutele de cimbru si leusteanul verde, tocat.
Lasam ciorba acoperita macar 20 de minute, apoi poate si servita.
Eu am ales sa pregatesc cateva turte, asa cum mancam in copilarie. Sunt perfecte langa aceasta ciorba.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii