Legumele le curatam de coaja.
Legumele le curatam de coaja.
Ceapa o taiem cat mai mic posibil, cartofii si gulia cubulete, iar morcovi rotunzi, dar subtiri. Rosia decojita o taiem cubulete mici.
Intr-o oala, punem uleiul la incins si calim in el putin ceapa si morcovul. Morcovul va lasa din culoare in ulei.
Adaugam cartofii, gulia, tija de telina taiata si ea si amestecam de cateva ori.
Peste legume, adaugam apa calda sau, daca doriti o supa mai consistenta, se poate adauga supa de carne.
Lasam sa fiarba totul, iar la sfarsit, asezonam cu sare si piper sau cu vegeta, dupa gust si preferinte.
Taiem cateva frunze de patrunjel si presaram in supa.
Servim acrita cu zeama de lamaie sau merge foarte bine cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii