autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de legume

Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iunie 2016

Ingrediente
1 ceapa, 2 morcovi, o bucata telina, 1 ardei gras, 200 gr pastai, un dovlecel, 4 cartofi, 1 l bors, 500 ml suc de rosii, 2 l apa, sare, piper, leustean, ulei pentru calit legumele

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei. Dupa aprox 10', se pun pastaile si dovlecelul taiate in prealabil si se mai lasa 5'. Dupa aceea, se adauga apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba 10-15'. Se adauga apoi, sucul de rosii, borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de varza si legume

Ciorba de varza si legume

Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie

24 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu orez

Ciorba de legume cu orez

Se decongeleaza legumele, se pun intr-o strecuratoare si se clatesc sub un jet de apa. Spalam ceapa,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 200 gr pastai
  • un dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 l bors
  • 500 ml suc de rosii
  • 2 l apa
  • sare
  • piper
  • leustean
  • ulei pentru calit legumele

Raporteaza reteta

Retete
de Maftei Miruna
Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine. Pieptul

1 vot    0 comentarii
20 min
Fripturi
Fursecuri de ovaz

Fursecuri de ovaz

Sunt adepta unui desert sanatos, light, care sa nu atenteze la silueta mea. Aceste fursecuri sunt

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Ciorba de cartofi