autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de legume

Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iunie 2016

Ingrediente
1 ceapa, 2 morcovi, o bucata telina, 1 ardei gras, 200 gr pastai, un dovlecel, 4 cartofi, 1 l bors, 500 ml suc de rosii, 2 l apa, sare, piper, leustean, ulei pentru calit legumele

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei. Dupa aprox 10', se pun pastaile si dovlecelul taiate in prealabil si se mai lasa 5'. Dupa aceea, se adauga apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba 10-15'. Se adauga apoi, sucul de rosii, borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Se curata, spala si se pun la fiert legumele (morcovul si ceapa date pe razatoare). Se adauga 1 lingura

2 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba mea de legume

Ciorba mea de legume

Taie legumele cum vrei, căleşte ceapa cu ardeiul şi rădăcinoasele, nu prea mult. Pune si restul

16 voturi    6 comentarii
1h 9 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 200 gr pastai
  • un dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 l bors
  • 500 ml suc de rosii
  • 2 l apa
  • sare
  • piper
  • leustean
  • ulei pentru calit legumele

Raporteaza reteta

Retete
de Maftei Miruna
Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine. Pieptul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Fripturi
Fursecuri de ovaz

Fursecuri de ovaz

Sunt adepta unui desert sanatos, light, care sa nu atenteze la silueta mea. Aceste fursecuri sunt

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de naut cu jambon afumat Supa de naut cu jambon afumat

Se curata nautul bob cu bob, se spala si se lasa de seara pana dimineata la inmuiat in apa. Se clateste nautul inmuiat, in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Supa crema de broccoli Supa crema de broccoli

 Mai intai ne ocupam de cartofi pe care ii vom spala bine, apoi ii vom curata si taia in cubulete. Luam broccoli, il vom desface,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai