Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei. Dupa aprox 10', se pun pastaile si dovlecelul taiate in prealabil si se mai lasa 5'. Dupa aceea, se adauga apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba 10-15'. Se adauga apoi, sucul de rosii, borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga leusteanul.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii