Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei. Dupa aprox 10', se pun pastaile si dovlecelul taiate in prealabil si se mai lasa 5'. Dupa aceea, se adauga apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba 10-15'. Se adauga apoi, sucul de rosii, borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga leusteanul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii