autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de legume

Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maftei Miruna (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iunie 2016

Ingrediente
1 ceapa, 2 morcovi, o bucata telina, 1 ardei gras, 200 gr pastai, un dovlecel, 4 cartofi, 1 l bors, 500 ml suc de rosii, 2 l apa, sare, piper, leustean, ulei pentru calit legumele

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras se toaca marunt si se pun la calit in cateva linguri de ulei. Dupa aprox 10', se pun pastaile si dovlecelul taiate in prealabil si se mai lasa 5'. Dupa aceea, se adauga apa si se fierbe pana se inmoaie legumele. Se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba 10-15'. Se adauga apoi, sucul de rosii, borsul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa sa dea cateva clocote, apoi se da deoparte de pe foc si se adauga leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Se toaca marunt ceapa, ardeiul, telina si pastarnacul si se adauga peste uleiul incins. Se calesc

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba cu carne de porc si legume

Ciorba cu carne de porc si legume

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se

11 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 200 gr pastai
  • un dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 l bors
  • 500 ml suc de rosii
  • 2 l apa
  • sare
  • piper
  • leustean
  • ulei pentru calit legumele

Raporteaza reteta

Retete
de Maftei Miruna
Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine. Pieptul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Fripturi
Fursecuri de ovaz

Fursecuri de ovaz

Sunt adepta unui desert sanatos, light, care sa nu atenteze la silueta mea. Aceste fursecuri sunt

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Supa-crema de topinambur