Ingrediente
- 1 kilogram de cartofi, - 3 cepe, - 3 morcovi, - 2 ardei grasi, - o telina, - 300 grame de mazare, - 200 grame de porumb, - bulion, - sare, - sare de lamaie, - delicat, - o legatura patrunjel, - o legatura leustean
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
46 voturi
Mod de preparare
Se pune apa la fiert in care adaugam ceapa tocata marunt,
Celelalte legume vor fi inabusite intr-o cratita in putin ulei si o cana de apa timp de 15 minute,
Ulerior se vor pune la fiert in oala cu apa.
Cand ciorba e aproape gata se adauga delicat dupa gust si sare de lamaie.
Cand ciorba e gata se adauga patrunjelul si leusteanul tocat marunt
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010
Eu nu pun porumb dar pun la ciorbe taitei de casa .
mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009
Si eu pun porumb cateodata.Vara sa mananca mai bine ciorba de legume.
cristina i. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009
Eu pun mai multe legume:gulie,fasole verde,dovlecel.Iarna o fac din legume congelate din comert,aleg chiar doua sortimente de diversi producatori care sa contina cat mai multe legume,mai adaug ceapa,inca cativa cartofi si pasta de tomate. Imi mai place sa adaug putin orez si sa o dreg cu un galbenus de ou.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2009
Ceva asemanator gatesc si eu dar fara porumb si mai putini cartofi, la cata cantitate fac eu de obicei.
Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009
Eu o fac fara ...porumb !