Se curata legumele, se taie in diferite forme.
Se pune apa la fiert in care adaugam ceapa tocata marunt,
Celelalte legume vor fi inabusite intr-o cratita in putin ulei si o cana de apa timp de 15 minute,
Ulerior se vor pune la fiert in oala cu apa.
Cand ciorba e aproape gata se adauga delicat dupa gust si sare de lamaie.
Cand ciorba e gata se adauga patrunjelul si leusteanul tocat marunt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii