Ingrediente
1 lingura ulei, 2 morcovi mari, 1 bucata radacina de patrunjel, 1 bucata telina, 2 cartofi mari, 1 ceapa, 1/2 ardei kapia rosu, 1/2 ardei gras verde/galben, 2 catei de usturoi, Sare, Piper, patrunjel verde, 200g taitei Baneasa cu 4 oua.
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
47 voturi
Mod de preparare
Punem o oala de 5L pe foc, adaugam uleiul si il lasam la incins. Punem pe rand :ceapa, dupa aprox. 2’, adaugam radacinoasele si usturoiul, amestecam si lasam la calit cam 5’ dupa care adaugam ardeii si cartofii. Asezonam, amestecam si mai calim totul impreuna inca vreo 5’. Peste legume adaugam 4L apa fierbinte, sau supa de oase dupa preferinta si lasam sa fiarba inca 30’. Inainte cu 5’ de a stinge focul, adaugam si taiteii Baneasa. La final, mai asezonam daca este nevoie si servim ciorba cu patrunjel verde tocat deasupra.
Pofta buna!
delma , 13 mai 2015
ce e cu cele 4 ouă?
Mariana Circiu , 22 martie 2015
Nu dati copiilor delikat.
Veronica Sandu , 11 ianuarie 2015
este f.buna,dar incearca cu galuste in loc de taietei si mai adauga aproape de final olingura de delikat de legume. o vor savura si cei mai mofturosi copii.
Dorica Marian , 18 decembrie 2014
bunnnn
Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2014
Multumesc pentru idee.