autor:

naty

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu zdrente de oua

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Ingrediente
Pentru prima reteta am folosit urmatoarele ingrediente:, -2 morcovi, -1 radacina patrunjel, -1 felie potrivita de telina, -1 dovlecel, -1 ardei gras, -200 ml suc de rosii, -apa 2,5 litri, -1 legatura patrunjel, -jumate legatura leustean, -8 oua de prepalita, -sare, -bors

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata de coaja si se spala, dupa care se taie cuburi. Intr-o oala se pune putin ulei si se inabuse legumele cateva minute. Puteti omite acesta etapa si sa puneti direct apa si legumele la fiert.




Cand sunt gata se pune sucul de rosii sau rosii pasate daca aveti, bosul fiert in prealabil cu putin cimbru si sare, separat se bat ca pentru ompleta ouale apoi se toarna in fir subtire peste ciorba. Se lasa sa dea cateva clocote , se pune zarzavatul tocat si se ia de pe foc.

Simplu si bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu zdrente de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Barcute inamorate

Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Curatati spanacul de codite si apoi spălaţi frunzele sub jet de apă.Puneti apa la fiert si daţi-i

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru prima reteta am folosit urmatoarele ingrediente:
  • -2 morcovi
  • -1 radacina patrunjel
  • -1 felie potrivita de telina
  • -1 dovlecel
  • -1 ardei gras
  • -200 ml suc de rosii
  • -apa 2,5 litri
  • -1 legatura patrunjel
  • -jumate legatura leustean
  • -8 oua de prepalita
  • -sare
  • -bors

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Escalop de vitel cu piure de cartofi