autor:

naty

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu zdrente de oua

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Ingrediente
Pentru prima reteta am folosit urmatoarele ingrediente:, -2 morcovi, -1 radacina patrunjel, -1 felie potrivita de telina, -1 dovlecel, -1 ardei gras, -200 ml suc de rosii, -apa 2,5 litri, -1 legatura patrunjel, -jumate legatura leustean, -8 oua de prepalita, -sare, -bors

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se curata de coaja si se spala, dupa care se taie cuburi. Intr-o oala se pune putin ulei si se inabuse legumele cateva minute. Puteti omite acesta etapa si sa puneti direct apa si legumele la fiert.




Cand sunt gata se pune sucul de rosii sau rosii pasate daca aveti, bosul fiert in prealabil cu putin cimbru si sare, separat se bat ca pentru ompleta ouale apoi se toarna in fir subtire peste ciorba. Se lasa sa dea cateva clocote , se pune zarzavatul tocat si se ia de pe foc.

Simplu si bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu zdrente de oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Bruxelles cu blue cheese

Varza de Bruxelles cu blue cheese

Mai intai curatam varza (daca e nevoie) si o spalam si o taiem in jumatate (bucatile mai mari). Tocam

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu dovlecei si telemea

Budinca cu dovlecei si telemea

Dam pe razatoarea cu orificii mari dovleceii, morcovul si branza. Ceapa o tocam cubulete. Intr-un

51 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru prima reteta am folosit urmatoarele ingrediente:
  • -2 morcovi
  • -1 radacina patrunjel
  • -1 felie potrivita de telina
  • -1 dovlecel
  • -1 ardei gras
  • -200 ml suc de rosii
  • -apa 2,5 litri
  • -1 legatura patrunjel
  • -jumate legatura leustean
  • -8 oua de prepalita
  • -sare
  • -bors

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ciuperci pleurotus cu smantana