Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 24 martie 2009
Ingrediente
2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 400 g leurda, 250 ml bulion sau 2 linguri pasta de tomate, vegeta, marar verde tocat, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Zarzavatul se curata si se taie rondele.
Morcovii se calesc in putin ulei pentru a da o culoare frumoasa ciorbei.
Se adauga apoi apa peste ei, leurda si patrunjelul.
Se lasa sa fiarba bine. Cind sunt toate aproape fierte se adauga bulionul( pasta de rosii) si se mai da un clocot. Se potriveste gustul cu vegeta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda -de post" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
vichi mures , 01 octombrie 2013
foarte,foarte buna!
constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010
Este foarte buna !