autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de miel

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2011

Ingrediente
1.5-2 kg carne de miel(capatana, coada,sira), 3 morcovi, 1 telina mai mare, 1-2 cepe, 7-8 L de apa, 2 plicuri de bors Magic, 3 oua, 100 g de orez, 100 ml de smantana lichida, sare, piper alb, 1-2 legaturi de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata leguminoasele si se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu ceapa. Carnea se spala si se va portiona corespunzator, se spala din nou dupa care se va pune la fiert.

Se va spumui dupa care se va arunca apa murdara si punem din nou la fiert intr-o oala curata carnea si reincepem fierberea, cand observam ca furculita patrunde in carne putem sa adaugam si legumele care vor fierbe impreuna cu carnea. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se adauga orezul, sarea si piper alb.

Aproape de sfarsit se borsul se lasa sa mai dea intr-un clocot, iar la sfarsit se adauga leusteanul tocat.

Se bat ouale impreuna cu smantana lichida, se ia oala de pe foc se lasa sa se raceasca un pic si se vor adauga ouale si smantana.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel - reteta casei

Ciorba de miel - reteta casei

Gatul,partile mai subtiri ale picioarelor, capatana, cateva bucati de coasta,se spala bine,se portioneaza

62 voturi    13 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel

Ciorba de miel

-Se foloseste carne de miel,de preferabil cu mult os,pentru a da gust bun la ciorba! -Se pune

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 august 2012

    Nelipsita la masa de Paste si tare gustoasa!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    Foarte gustoasa!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1.5-2 kg carne de miel(capatana
  • coada,sira)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mai mare
  • 1-2 cepe
  • 7-8 L de apa
  • 2 plicuri de bors Magic
  • 3 oua
  • 100 g de orez
  • 100 ml de smantana lichida
  • sare
  • piper alb
  • 1-2 legaturi de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nelipsita la masa de Paste si tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de ciuperci champignions