autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » , Retete de Pasti, Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2011

Ingrediente
1.5-2 kg carne de miel(capatana, coada,sira), 3 morcovi, 1 telina mai mare, 1-2 cepe, 7-8 L de apa, 2 plicuri de bors Magic, 3 oua, 100 g de orez, 100 ml de smantana lichida, sare, piper alb, 1-2 legaturi de patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata leguminoasele si se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu ceapa. Carnea se spala si se va portiona corespunzator, se spala din nou dupa care se va pune la fiert.



Se va spumui dupa care se va arunca apa murdara si punem din nou la fiert intr-o oala curata carnea si reincepem fierberea, cand observam ca furculita patrunde in carne putem sa adaugam si legumele care vor fierbe impreuna cu carnea. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se adauga orezul, sarea si piper alb.



Aproape de sfarsit se borsul se lasa sa mai dea intr-un clocot, iar la sfarsit se adauga leusteanul tocat.



Se bat ouale impreuna cu smantana lichida, se ia oala de pe foc se lasa sa se raceasca un pic si se vor adauga ouale si smantana.



Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de miel reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă tradiţională

Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda.

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă

Ciorbă de miel reţetă

Carnea bine spalata si portionata, se pune la fiert, in apa rece, cu o lingurita rasa de sare. Lasam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 august 2012

    Nelipsita la masa de Paste si tare gustoasa!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 mai 2011

    Foarte gustoasa!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1.5-2 kg carne de miel(capatana
  • coada,sira)
  • 3 morcovi
  • 1 telina mai mare
  • 1-2 cepe
  • 7-8 L de apa
  • 2 plicuri de bors Magic
  • 3 oua
  • 100 g de orez
  • 100 ml de smantana lichida
  • sare
  • piper alb
  • 1-2 legaturi de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nelipsita la masa de Paste si tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Pasca cu ciocolata