autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de pastai cu rosii

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iunie 2013

Ingrediente
1 bolisor cu pastai verzi, 4 rosii, 1 ceapa verde, 1 morcov, 1 radacina pastarnac, 1 ardei galben, 1/2 ardei kapia, patrunjel verde, sare, piper, 1 cana bors, 3 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam pastaile la capete, le spalam iar apoi le taiem in doua, in trei, depinde cat sunt de mari (de preferabil sa fie mai mici pentru ca sunt mai proaspete).
Rosiile le decojim si le facem cubulete.
Ceapa o curatam si o tocam.
Morcovul il radem de coaja, apoi il taiem cubulete.
Curatam pastarnacul si il taiem ca pe morcov.
Ardeiul galben si kapia il curatam de seminte si il taiem patratele mici.
Intr-o oala punem uleiul la incins.
Adaugam ceapa si rosiile si le lasam 2-3 minute la inabusit, apoi punem si morcovul tot 2-3 minute.
Punem cam 5-6 litri de apa si lasam pana da in clocot, apoi punem pastaile, pastarnacul, ardeiul galben si kapia.
Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.
Cand pastaile si celelalte legume sunt fierte suficient, dam gust ciobitei cu sare si piper.
Punem si borsul si lasam sa mai dea doar cateva clocote.
Inchidem aragazul, iar deasupra ciorbei punem patrunjel verde tocat.
Punem capacul inca 5 minute pentru a lua ciorba aroma de verdeata.
Se poate servi rece, calda, cu smantana, ardei iute !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

Sparanghelul se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se opresc cateva capete cu floare , care

6 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume
Supă de chimen în 2 variante

Supă de chimen în 2 variante

1) Se taie legumele si se face o supă. Chimenul se rumeneşte putin în tigaie fără ulei. Se

17 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 bolisor cu pastai verzi
  • 4 rosii
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ardei galben
  • 1/2 ardei kapia
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 cana bors
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa-crema de dovleac Supa-crema de dovleac

Nu am facut niciodata, dar mi-am zis ca merita sa incerc. Dovleacul il aveam de la tara, mi-a mai ramas sa caut cea mai buna reteta. Fiindca

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac cu mar Supa crema de dovleac cu mar

Pentru inceput am facut supa de pui. Am avut cateva resturi ramase de la un pui, adica gat, grasime si aripi, le-am pus la fiert in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
SUPA - CREMA DE SPARANGHEL