autor:

lidiac

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de peste

Autor: lidiac (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidiac (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 aprilie 2011

Ingrediente
-Peste (salau, caras, biban), - 1 ceapa uscata, - 1 ceapa verde, - 2 morcovi, - 3 cartofi, - 1 patrunjel, - 1 ceasca orez, - 1 cutie rosii Cirio, - 1 legatura leustean, - sare, - 1 lingura ulei, - 1 lingura otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul cubulete mici, ceapa verde si cea uscata se taie marunt. Se pune apa la fiert, in care se adauga sarea si uleiul. Se adauga pe rand ceapa uscata si cea verde, morcovii,patrunjelul, cartofii si orezul. Cand s-au fiert cartofii, se adauga rosiile Cirio. Se mai acreste cu o lingura de otet, dupa gust. Cand este aproape gata, se adauga pestele, se mai lasa circa 10 -15 min. la fiert. La final se adauga leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute)

72 voturi    16 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din  peste Hec

Ciorba din peste Hec

Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper

11 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    Buna ciorba dar de ce nu acresti cu lamaie?

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2011

    Waw ! ce bine arata...***** Felicitari, pentru prima reteta postata ! sper sa nu te opresti aici hi,hi, noi te asteptam sa ne inpartasesti si alte bunatati. Pupici.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2011

    Aromata si apetisanta!*****

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2011

      Arata foarte bine.

    • raluka

      raluka (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2011

      Hmm..arata foarte bine ciorbica ta si usor de preparat!Am sa incerc si eu sa fac saptamana viitoare.Banuiesc ca nu e neaparata nevoie sa pun rosii CIRIO...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • -Peste (salau
  • caras
  • biban)
  • - 1 ceapa uscata
  • - 1 ceapa verde
  • - 2 morcovi
  • - 3 cartofi
  • - 1 patrunjel
  • - 1 ceasca orez
  • - 1 cutie rosii Cirio
  • - 1 legatura leustean
  • - sare
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 lingura otet

Raporteaza reteta

kok miori (Chef de cuisine)

Buna ciorba dar de ce nu acresti cu lamaie?

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval