Ciorba de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de peste

Ingrediente

  • -Peste (salau, caras, biban)
  • - 1 ceapa uscata
  • - 1 ceapa verde
  • - 2 morcovi
  • - 3 cartofi
  • - 1 patrunjel
  • - 1 ceasca orez
  • - 1 cutie rosii Cirio
  • - 1 legatura leustean
  • - sare
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 lingura otet

Mod de preparare

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul cubulete mici, ceapa verde si cea uscata se taie marunt. Se pune apa la fiert, in care se adauga sarea si uleiul. Se adauga pe rand ceapa uscata si cea verde, morcovii,patrunjelul, cartofii si orezul. Cand s-au fiert cartofii, se adauga rosiile Cirio. Se mai acreste cu o lingura de otet, dupa gust. Cand este aproape gata, se adauga pestele, se mai lasa circa 10 -15 min. la fiert. La final se adauga leusteanul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor