autor:

Eileen

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de Craciun

Ciorba de pui

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2011

Ingrediente
Aripi, copanele si spatele de la un pui spalat bine, 1 ceapa taiata marunt, 1 ardei grasi tocat cubulete, 2 morcovi medii taiati cubulete, O telina taiata marunt, 50g gulie taiata marunt, 3 cartofi taiati cuburi mari, O mana de fidea, 400ml rosii tocate de la conserva, 1 litru zeama de varza, Patrunjel, Leustean, Sare, piper, Delikat, Ulei

Dificultate: Redusa Timp: 4h

5 voturi

Mod de preparare

Se fierbe puiul timp de o ora la foc mic in 3,5 litri de apa rece. Se spumeaza. Cand nu mai face spuma, se adauga zarzavaturile si legumele care in prealabil au fost calite intr-o lingura de ulei pentru 5 minute. Se lasa la foc mic cu un capac acoperit 3 sferturi. Dupa 2 ore se adauga cartofii, cand sunt aproape fierti se pune conserva de rosii si dupa 5 minute se adauga fideaua pana fierbe. Se pune delikat dupa gust, zeama de varza puneti in functie de cat de acra va place. Daca nu aveti, puneti bors sau praf de bors. Se pune piper si se ia de pe foc. Se adauga leustean si patrunjel tocat marunt. Se serveste cu ardei iute si smantana, dupa plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PUI

CIORBA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

50 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Stela Tataru , 27 martie 2015

    cate ore fierbe carnea de pui?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    O ciorbica delicioasa!

Dificultate

Redusa

Timp

4h

5 voturi

Ingrediente

  • Aripi
  • copanele si spatele de la un pui spalat bine
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardei grasi tocat cubulete
  • 2 morcovi medii taiati cubulete
  • O telina taiata marunt
  • 50g gulie taiata marunt
  • 3 cartofi taiati cuburi mari
  • O mana de fidea
  • 400ml rosii tocate de la conserva
  • 1 litru zeama de varza
  • Patrunjel
  • Leustean
  • Sare
  • piper
  • Delikat
  • Ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O ciorbica delicioasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu legume si orez