autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Ciorba de pui

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 februarie 2013

Ingrediente
4 pulpe de pui, ardei rosu, ardei verde, 1 morcov, o ceapa nu prea mare, 1 radacina pastarnac, 1 rosie, patrunjel verde, sare, piper, 1 praf boia de ardei dulce, 1 mana de taietei, bors pentru acrit sau puteti acri cu ce va place

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele.
Le spalam bine si le lasam la scurs.
Intr-o oala ,de circa 8 litri,punem cam pe 3/4 apa.
Dam drumul bucatilor de pui.
Cand incepe sa fiarba,luam spuma cu o paleta.
Intre timp pregatim si legumele.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja ,apoi il trecem prin razatoarea cu ochiuri mari.
Radacina de pastarnac o curatam si o facem cubulete.
Bucatile de ardei le facem patratele mici.
Rosia o curatam de coaja si o tocam.
Dupa ce am spumat carnea,dam drumul la toate legumele taiate si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Incercam carnita si cand este bine patrunsa,punem borsul.
Lasam sa inceapa iar sa clocoteasca, condimentam cu sare , piper si boia de ardei dulce.
Punem si taieteii si lasam sa mai fiarba circa 5 minute.
Inchidem ciorba,tocam niste patrunjel verde si presaram deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma

46 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma.

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 morcov
  • o ceapa nu prea mare
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 praf boia de ardei dulce
  • 1 mana de taietei
  • bors pentru acrit sau puteti acri cu ce va place

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de tacam de curcan cu taitei