Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele.
Le spalam bine si le lasam la scurs.
Intr-o oala ,de circa 8 litri,punem cam pe 3/4 apa.
Dam drumul bucatilor de pui.
Cand incepe sa fiarba,luam spuma cu o paleta.
Intre timp pregatim si legumele.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja ,apoi il trecem prin razatoarea cu ochiuri mari.
Radacina de pastarnac o curatam si o facem cubulete.
Bucatile de ardei le facem patratele mici.
Rosia o curatam de coaja si o tocam.
Dupa ce am spumat carnea,dam drumul la toate legumele taiate si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Incercam carnita si cand este bine patrunsa,punem borsul.
Lasam sa inceapa iar sa clocoteasca, condimentam cu sare , piper si boia de ardei dulce.
Punem si taieteii si lasam sa mai fiarba circa 5 minute.
Inchidem ciorba,tocam niste patrunjel verde si presaram deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii