Ciorba de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Ciorba de pui

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 morcov
  • o ceapa nu prea mare
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 praf boia de ardei dulce
  • 1 mana de taietei
  • bors pentru acrit sau puteti acri cu ce va place

Mod de preparare

Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele.

Le spalam bine si le lasam la scurs.

Intr-o oala ,de circa 8 litri,punem cam pe 3/4 apa.

Dam drumul bucatilor de pui.

Cand incepe sa fiarba,luam spuma cu o paleta.

Intre timp pregatim si legumele.

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Morcovul il radem de coaja ,apoi il trecem prin razatoarea cu ochiuri mari.

Radacina de pastarnac o curatam si o facem cubulete.

Bucatile de ardei le facem patratele mici.

Rosia o curatam de coaja si o tocam.

Dupa ce am spumat carnea,dam drumul la toate legumele taiate si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Incercam carnita si cand este bine patrunsa,punem borsul.

Lasam sa inceapa iar sa clocoteasca, condimentam cu sare , piper si boia de ardei dulce.

Punem si taieteii si lasam sa mai fiarba circa 5 minute.

Inchidem ciorba,tocam niste patrunjel verde si presaram deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise