autor:

Fara foto

» » Supe de carne

Ciorba de pui

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 februarie 2013

Ingrediente
4 pulpe de pui, ardei rosu, ardei verde, 1 morcov, o ceapa nu prea mare, 1 radacina pastarnac, 1 rosie, patrunjel verde, sare, piper, 1 praf boia de ardei dulce, 1 mana de taietei, bors pentru acrit sau puteti acri cu ce va place

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele.
Le spalam bine si le lasam la scurs.
Intr-o oala ,de circa 8 litri,punem cam pe 3/4 apa.
Dam drumul bucatilor de pui.
Cand incepe sa fiarba,luam spuma cu o paleta.
Intre timp pregatim si legumele.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Morcovul il radem de coaja ,apoi il trecem prin razatoarea cu ochiuri mari.
Radacina de pastarnac o curatam si o facem cubulete.
Bucatile de ardei le facem patratele mici.
Rosia o curatam de coaja si o tocam.
Dupa ce am spumat carnea,dam drumul la toate legumele taiate si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Incercam carnita si cand este bine patrunsa,punem borsul.
Lasam sa inceapa iar sa clocoteasca, condimentam cu sare , piper si boia de ardei dulce.
Punem si taieteii si lasam sa mai fiarba circa 5 minute.
Inchidem ciorba,tocam niste patrunjel verde si presaram deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de pui cu smantana

Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste. Se adaufa toate legumele

22 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 1 morcov
  • o ceapa nu prea mare
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 praf boia de ardei dulce
  • 1 mana de taietei
  • bors pentru acrit sau puteti acri cu ce va place

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de curcan cu taitei de casa