autor:

Anca_Gherghel

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui a la grec

Autor: Anca_Gherghel (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca_Gherghel (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2017

Ingrediente
500 g piept de pui cu os, 1/2 jumatate ceapa, 3 morcovi, 1/2 ardei rosu,verdemgalben, 2 fire patrunjel, 200 g smantana grasa, minim 20 %, 3 galbenusuri, 2 catei usturoi, 1/2 cana orez, 2 linguri ulei, sare, piper, zeama de lamaie sau otet / optional

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare. Le lasam sa se inabuse 3-4 minute cu capacul pus pe oala, apoi adaugam apa si carnea.

Lasam sa fiarba, pana carnea este fiarta aproape de tot, dupa ce carnea a fiert, o scoatem din supa si o taiem bucatele. Ca sa nu se tulbure supa, eu fierb orezul in apa separat; dupa ce este gata, strecor orezul si il pun in supa, alaturi de carne.

Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o turnam in supa. O lasam sa fiarba inca 10 minute, adaugam usturoiul razuit si verdeata.

Gustam si asezonam daca mai e nevoie, se poate acri cu zeama de lamaie sau otet.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma. Zarzavatul

8 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui.Punem o oala cu apa la fiert,iar atunci cand da in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de pui cu os
  • 1/2 jumatate ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 ardei rosu,verdemgalben
  • 2 fire patrunjel
  • 200 g smantana grasa
  • minim 20 %
  • 3 galbenusuri
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 cana orez
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie sau otet / optional

Raporteaza reteta

Retete
de Anca_Gherghel
Prajitura zebra cu albusuri

Prajitura zebra cu albusuri

Se spală piersicile și se pun la scurs într-o sită si pregatim tava cu hartie de copt si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Tort cheesecake cu ciocolata si capsuni

Tort cheesecake cu ciocolata si capsuni

Pentru blat, maruntim biscuitii intr-un mini robot de bucatarie si ii amestecam cu untul topit, pana

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Paine cu ou

Paine cu ou

Se foloseste paine veche de o zi, daca e proaspata painea, se inmoaie prea mult feliile. Batem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
CARTOFI NATUR