autor:

Anca_Gherghel

» » , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui a la grec

Autor: Anca_Gherghel (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca_Gherghel (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2017

Ingrediente
500 g piept de pui cu os, 1/2 jumatate ceapa, 3 morcovi, 1/2 ardei rosu,verdemgalben, 2 fire patrunjel, 200 g smantana grasa, minim 20 %, 3 galbenusuri, 2 catei usturoi, 1/2 cana orez, 2 linguri ulei, sare, piper, zeama de lamaie sau otet / optional

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare. Le lasam sa se inabuse 3-4 minute cu capacul pus pe oala, apoi adaugam apa si carnea.

Lasam sa fiarba, pana carnea este fiarta aproape de tot, dupa ce carnea a fiert, o scoatem din supa si o taiem bucatele. Ca sa nu se tulbure supa, eu fierb orezul in apa separat; dupa ce este gata, strecor orezul si il pun in supa, alaturi de carne.

Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o turnam in supa. O lasam sa fiarba inca 10 minute, adaugam usturoiul razuit si verdeata.

Gustam si asezonam daca mai e nevoie, se poate acri cu zeama de lamaie sau otet.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma

58 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PUI A LA GREC

CIORBA DE PUI A LA GREC

1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata

23 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g piept de pui cu os
  • 1/2 jumatate ceapa
  • 3 morcovi
  • 1/2 ardei rosu,verdemgalben
  • 2 fire patrunjel
  • 200 g smantana grasa
  • minim 20 %
  • 3 galbenusuri
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 cana orez
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie sau otet / optional

Raporteaza reteta

Retete
de Anca_Gherghel
Prajitura zebra cu albusuri

Prajitura zebra cu albusuri

Se spală piersicile și se pun la scurs într-o sită si pregatim tava cu hartie de copt si

3 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Tort cheesecake cu ciocolata si capsuni

Tort cheesecake cu ciocolata si capsuni

Pentru blat, maruntim biscuitii intr-un mini robot de bucatarie si ii amestecam cu untul topit, pana

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Paine cu ou

Paine cu ou

Se foloseste paine veche de o zi, daca e proaspata painea, se inmoaie prea mult feliile. Batem

3 voturi    1 comentariu
30 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza noua cu ceapa verde la cuptor Varza noua cu ceapa verde la cuptor

Varza o tocam marunt si apoi o frecam cu sare grunjoasa. Curatam ceapa o spalam si o taiem marunt. Asezam tava pe foc punem uleiul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Vinete la cuptor Vinete la cuptor

Se taie felii, vinetele, patlagelele rosii, patlagelele verzi si gogosarii. Se stropeste vasul cu ulei de masline si se asaza in vas,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pastai cu rosii