Dam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare.
Dam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare. Le lasam sa se inabuse 3-4 minute cu capacul pus pe oala, apoi adaugam apa si carnea.
Lasam sa fiarba, pana carnea este fiarta aproape de tot, dupa ce carnea a fiert, o scoatem din supa si o taiem bucatele. Ca sa nu se tulbure supa, eu fierb orezul in apa separat; dupa ce este gata, strecor orezul si il pun in supa, alaturi de carne.
Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o turnam in supa. O lasam sa fiarba inca 10 minute, adaugam usturoiul razuit si verdeata.
Gustam si asezonam daca mai e nevoie, se poate acri cu zeama de lamaie sau otet.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii