Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa si o lingurita de sare. Lasam sa dea de 2-3 ori in clocot ,aruncam apa, clatim bucatelele de carne si le punem iarasi la fiert in apa cu o lingurita de sare .
Dupa ce s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga, legumele de ciorba (morcov , ceapa, pastarnac, mazare, fasole verde). Adaugam si o lingura de delikat. Lasam inca 10-15 min si adaugam rosiile din cutie, bine strivite, apoi cartofii taiati cuburi si taiteii. Lasam sa mai dea in clocot 10 minute, apoi adaugam borsul si mai fierbem 5 min. Stingem focul si adaugam leustean tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii