Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa si o lingurita de sare. Lasam sa dea de 2-3 ori in clocot ,aruncam apa, clatim bucatelele de carne si le punem iarasi la fiert in apa cu o lingurita de sare .
Dupa ce s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga, legumele de ciorba (morcov , ceapa, pastarnac, mazare, fasole verde). Adaugam si o lingura de delikat. Lasam inca 10-15 min si adaugam rosiile din cutie, bine strivite, apoi cartofii taiati cuburi si taiteii. Lasam sa mai dea in clocot 10 minute, apoi adaugam borsul si mai fierbem 5 min. Stingem focul si adaugam leustean tocat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii