Ciorba de pui cu rosii de la Cirio

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui cu rosii de la Cirio

Ingrediente

  • - 1 piept si 2 pulpe de pui
  • -o ceapa
  • - o punga de legume pentru ciorba
  • -leustean
  • -bors de casa
  • - delikat de legume
  • -o cutie de rosii decojite
  • -2-3 cartofi
  • -taitei de casa

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa si o lingurita de sare. Lasam sa dea de 2-3 ori in clocot ,aruncam apa, clatim bucatelele de carne si le punem iarasi la fiert in apa cu o lingurita de sare .

Dupa ce s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga, legumele de ciorba (morcov , ceapa, pastarnac, mazare, fasole verde). Adaugam si o lingura de delikat. Lasam inca 10-15 min si adaugam rosiile din cutie, bine strivite, apoi cartofii taiati cuburi si taiteii. Lasam sa mai dea in clocot 10 minute, apoi adaugam borsul si mai fierbem 5 min. Stingem focul si adaugam leustean tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise