autor:

Fara foto

» » Supe de carne

ciorba de pui cu taitei

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
1 kg carne de pui, ceapa, morcov, g sare, apa,1 legatura patrunjel.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne spalate se pun intr-o oala cu apa rece si se fierbe pe foc mic descoperit.In acest timp se curata,se apala si se taie bucatele mici morcovul,patrunjelul si ceapa se toaca.Se indeparteaza spuma de pe supa si se introduc legumele.Se lasa sa fiarba incet 1/2 ore.Dupa ce a fiert carnea se adauga putina sare,patrunjelul verde taiat mic si se lasa sa fiarba 5 minute si apoi taiteii
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui cu taitei

Ciorba de pui cu taitei

Reteta pe care o pregatim astazi ne va duce cu gandul la bucataria bunicii, la mirosul de leustean

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Supe de carne
SUPA DE PUI CU GALUSTE DE GRIS

SUPA DE PUI CU GALUSTE DE GRIS

Se spala puiul si se curata de piele(cine prefera il poate pune cu piele cu tot),se pune intr-o oala

22 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Supa de rosii