Autor: oanapl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 iunie 2017

Ingrediente
1 pui, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina pastarnac, 1 ceapa mare, taitei, patrunjel verde, leustean uscat, bors

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui. Lasi sa fiarba la foc mediu si aduni spuma formata. Eu am transferat apoi in oala sub presiune si am fiert carnea timp de 40 de minute, deoarece fiind pui de tara, ar fi durat prea mult timp sa fiarba normal. Transferi intr-o alta oala, mai mare, strecori supa si adaugi carnea, precum si morcovul, ardeiul si ceapa taiate marunt. Telina, pastarnacul si patrunjelul radacina le pun intregi si la final, le scot, dar daca doriti le puteti taia cubulete si sa le lasati in ciorba. Mai completati cu apa, dati focul mic si lasati pana cand acestea sunt fierte. Adaugati taiteii, lasati 5-8 minute, apoi puneti borsul si sare dupa gust si mai lasati sa clocoteasca pentru cateva minute. Inchideti focul si puneti verdeata proaspat tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa frantuzeasca de ceapa

Supa frantuzeasca de ceapa

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul.Adauga in tigaie, rozmarinul maruntit, 1 lingurita

7 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume
Supa de sfecla rosie cu hrean

Supa de sfecla rosie cu hrean

Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se amestecă apoi cu 1 litru

15 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • taitei
  • patrunjel verde
  • leustean uscat
  • bors

Raporteaza reteta

Retete
de oanapl
Cozonac de carne

Cozonac de carne

Tapetezi o tava de cozonac cu hartie de copt, in asa fel incat hartia sa ramana si pe dinafara. O

1 vot    0 comentarii
2h 5 min
Retete de Pasti
Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Pentru maioneza, amesteci galbenusul crud cu un galbenus fiert tare. Omogenizezi amestecul si apoi

0 voturi    2 comentarii
7h 30 min
Retete de Pasti
Chec cu naut si spanac

Chec cu naut si spanac

Mixezi ouale intregi pentru cateva minute, apoi adaugi uleiul si laptele si amesteci pana la omogenizare.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supã în dovleac