Autor: oanapl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 iunie 2017

Ingrediente
1 pui, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 telina mica, 1 radacina de patrunjel, 1 radacina pastarnac, 1 ceapa mare, taitei, patrunjel verde, leustean uscat, bors

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui. Lasi sa fiarba la foc mediu si aduni spuma formata. Eu am transferat apoi in oala sub presiune si am fiert carnea timp de 40 de minute, deoarece fiind pui de tara, ar fi durat prea mult timp sa fiarba normal. Transferi intr-o alta oala, mai mare, strecori supa si adaugi carnea, precum si morcovul, ardeiul si ceapa taiate marunt. Telina, pastarnacul si patrunjelul radacina le pun intregi si la final, le scot, dar daca doriti le puteti taia cubulete si sa le lasati in ciorba. Mai completati cu apa, dati focul mic si lasati pana cand acestea sunt fierte. Adaugati taiteii, lasati 5-8 minute, apoi puneti borsul si sare dupa gust si mai lasati sa clocoteasca pentru cateva minute. Inchideti focul si puneti verdeata proaspat tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste usor. Se adauga morcovii rondele, radacina de telina, ardeiul

9 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
SUPA-CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE

SUPA-CREMA DE LEGUME CU CRUTOANE

Legumele si zarzavaturile se curata,se spala,se taie marunt dupa caz si se pun la fiert in apa rece. Cand

55 voturi    11 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • taitei
  • patrunjel verde
  • leustean uscat
  • bors

Raporteaza reteta

Retete
de oanapl
Cozonac de carne

Cozonac de carne

Tapetezi o tava de cozonac cu hartie de copt, in asa fel incat hartia sa ramana si pe dinafara. O

1 vot    0 comentarii
2h 5 min
Retete de Pasti
Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Pentru maioneza, amesteci galbenusul crud cu un galbenus fiert tare. Omogenizezi amestecul si apoi

0 voturi    2 comentarii
7h 30 min
Retete de Pasti
Chec cu naut si spanac

Chec cu naut si spanac

Mixezi ouale intregi pentru cateva minute, apoi adaugi uleiul si laptele si amesteci pana la omogenizare.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de linte cu usturoi Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate si taiate cuburi; dupa 2 min,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de legume cu fasole verde Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand s-a inmuiat bine, adaugam bulionul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii de post de la bloggeri
Supă acrișoară cu praz și ciuperci de pădure