autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de salata

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
1 salata mare, 1 ceapa potrivita, 1 morcov, o mana de taitei, 2 rosii, 1/2 legatura patrunjel, 1/2 l bors sau o lamaie, 2 oua, 50 gr costita sau bacon

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa si morcovul. Se pun la fiert intr-o oala cu 2l de apa. Cand sunt fierte se pun taiteii. Dupa 10 min (dupa ce s-au fiert taiteii) se pune salata taiata fideluta. Se mai fierbe alte 10 minute. Se adauga rosiile si se mai fierbe inca 3 minute. Cand s-a stins focul se pune patrunjelul. Separat se face o omleta din cele 2 oua si costita putin prajita. Se taie bucatele si se pun in ciorba in ultimul clocot sau direct in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba  de salata cu leustean, absolut senzationala!

Ciorba de salata cu leustean, absolut senzationala!

Curatam salata si o spalam in 3-4 ape. Intro oala de 3 litri, punem uleiul la incins, adaugam salata

9 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu omleta

Ciorba de salata verde cu omleta

Salata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa, pentru a indeparta toate urmele de

3 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 salata mare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • o mana de taitei
  • 2 rosii
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 l bors sau o lamaie
  • 2 oua
  • 50 gr costita sau bacon

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna Supa crema de pastarnac si fasole, o supa perfecta de toamna

Curatam pastarnacul de coaja, il spalam si il tăiem in fasii potrivit de mari. Fasolea o scurgem din conserva si o spalam sub jet

0 voturi    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovleac si pere aurii Supa-crema de dovleac si pere aurii

Toamna nu este intreaga fara celebrele supe-creme din dovleac aromat si pere catifelate. Eu le prepar intotdeauna in varianta imbogatita

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de broccoli
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide