autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de salata

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
1 salata mare, 1 ceapa potrivita, 1 morcov, o mana de taitei, 2 rosii, 1/2 legatura patrunjel, 1/2 l bors sau o lamaie, 2 oua, 50 gr costita sau bacon

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa si morcovul. Se pun la fiert intr-o oala cu 2l de apa. Cand sunt fierte se pun taiteii. Dupa 10 min (dupa ce s-au fiert taiteii) se pune salata taiata fideluta. Se mai fierbe alte 10 minute. Se adauga rosiile si se mai fierbe inca 3 minute. Cand s-a stins focul se pune patrunjelul. Separat se face o omleta din cele 2 oua si costita putin prajita. Se taie bucatele si se pun in ciorba in ultimul clocot sau direct in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Aceasta este una dintre ciorbele mele preferate pe care o pregatea bunica mea, iar acum a devenit

3 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata

Ciorba de salata

Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latime Slaninuta se taie cubulete

16 voturi    5 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 salata mare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • o mana de taitei
  • 2 rosii
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 l bors sau o lamaie
  • 2 oua
  • 50 gr costita sau bacon

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de sfecla rosie