autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorba de salata

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
1 salata mare, 1 ceapa potrivita, 1 morcov, o mana de taitei, 2 rosii, 1/2 legatura patrunjel, 1/2 l bors sau o lamaie, 2 oua, 50 gr costita sau bacon

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie cubulete ceapa si morcovul. Se pun la fiert intr-o oala cu 2l de apa. Cand sunt fierte se pun taiteii. Dupa 10 min (dupa ce s-au fiert taiteii) se pune salata taiata fideluta. Se mai fierbe alte 10 minute. Se adauga rosiile si se mai fierbe inca 3 minute. Cand s-a stins focul se pune patrunjelul. Separat se face o omleta din cele 2 oua si costita putin prajita. Se taie bucatele si se pun in ciorba in ultimul clocot sau direct in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde( à la Catalina)

Ciorba de salata verde( à la Catalina)

Pentru faptul ca nu am mancat niciodata aceasta ciorba,dar am auzit foarte mult de ea,m-am hotarat

25 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 salata mare
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • o mana de taitei
  • 2 rosii
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 l bors sau o lamaie
  • 2 oua
  • 50 gr costita sau bacon

Raporteaza reteta

Retete
de CLAUDIA RADUICA
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de rosii cu galuste