Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei.
Spalati salata frunza cu frunza si taiati-o in fasii subtiri.
Cand bacon-ul a inceput sa se prajeasca adaugati salata si amestecati bine.
Cand salata s-a calit adaugati apa (in functie de cat de multa ciorba doriti sa faceti) si lasati la foc mic pana se fierbe salata.
Cand ciorba incepe sa fiarba adaugati borsul si cubul de condiment de legume. Potriviti de sare si piper.
Intre timp preparati omleta dintr-un ou un, albus de ou (pastrand galbenusul pentru ciorba) si un praf de sare si piper.
Cand salata s-a fiert stingeti focul la ciorbita, amestecati iaurtul cu smantana, galbenusul de ou si catelul de usturoi tocat marunt. Lasati ciorba sa se raceasca putin adaugati mixtura de iaurt si amestecati bine.
La final taiati omleta in fasii subtiri si adaugati-o peste ciorba.
Si produsul final arata asa:
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii