Salata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa.
Salata se desface si se spala frunza cu frunza, sub jet de apa, pentru a indeparta toate urmele de pamant. Se scurge si se taie in fasii.
Prajim slanina taiata in cubulete pentru a lasa untura.
Adaugam in acesta grasime faina, amestecam repede si adaugam imediat salata si amestecam.
Sa nu vi se para ca va fi plina oala de frunze, pentru ca scade cand incepe sa se incalzeasca. Adaugam apa si o lingurita de sare si lasam sa fiarba 10 min.
In acest timp, pregatim omleta. Batem ouale intr-un bol, cu un praf de sare, se pun la prajit in tigaia incinsa. Scoatem omleta pe o farfurie, o lasam sa se racoreasca si o taiem in fasii subtiri ca pe niste taietei.
Cand salata a fiert, adaugam usturoiul tocat marunt si mai dam un clocot.
Turnam laptele acru in ciorba fierbinte. Adaugam si mararul tocat si bucatile de omleta.
La servire, mai putem adauga si smantana pentru a avea o ciorba si mai bogata la gust si mai consistenta.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii