Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete.
Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete. Daca doresti poti sa o tai cubulete (sau sa o dai pe razatoarea mare) si o pui la fiert cruda impreuna cu restul legumelor.
Cureti toate legumele si le speli bine.
Ceapa, morcovul si ardeiul le toci cubulete mici si lei pui la fiert in 3 litri de apa.
Pui telina, pastarnacul si patrunjelul intregi (sau le tai cuburi) si adaugi o lingura de sare. Tai cartofii cubulete si ii adaugi peste legume.
Adaugi sfecla rosie si rosiile din conserva, pui capacul si lasi sa fiarba la foc mic pana cand cartofii sunt fierti.
Inainte cu 5 minute ca ciorba sa fie gata adaugi bors dupa gust, iar la sfarsit se pune verdeata tocata marunt.
Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.
Dulceata de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu