autor:

anamaria

» » Supe de carne

Ciorba de vacuta ca la mama

Autor: anamaria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 iunie 2011

Ingrediente
500 g carne de vacuta (vrabioara), 2 morcovi, 1 ceapa mare, 1 ardei rosu, 1 rosie potrivita, 1 telina mica, 1 legatura de leustean, 2 oua, (*1 smantana mica)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea,se taie cubulete si se pune la foc.Se lasa pana da in clocot si iese spuma,se ia de pe foc si se schimba apa. Dupa 5-10 min se adauga legumele (fara rosie) tocate marunt si se lasa la fiert. Cand a fiert morcovul se pune rosia taiata cubulete si se mai lasa pe foc aproximativ 10 min. La final se da focul foarte mic si se adauga ouale batute bine amestecate cu putina apa rece, amestecand continuu cu o furculita. Se opreste focul si se adauga leusteanul tocat marunt.

Se poate servi cu smantana si cu putin otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta ca la mama" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Se toaca legumele si se portioneaza carnea.gaina de tara se pune la fiert cu sare si piper. Oala

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

    felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    E o bunatate,eu in farfurie pun si o lingura plina cu iaurt ,cu un ardei iute e super !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vacuta (vrabioara)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie potrivita
  • 1 telina mica
  • 1 legatura de leustean
  • 2 oua
  • (*1 smantana mica)

Raporteaza reteta

Retete
de anamaria
Prajitura din piscoturi

Prajitura din piscoturi

Se iau 2 cani de lapte (aprox. 500ml), se pun pe foc si se adauga cele 2 plicuri de ness. Se prepara

2 voturi    1 comentariu
30 min
Prajituri
Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Se spala puiul, se introduce in punga Knorr impreuna cu ceapa taiata cubulete, 4-5 catei de usturoi,

5 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

E o bunatate,eu in farfurie pun si o lingura plina cu iaurt ,cu un ardei iute e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Supa de vita cu galuste la Slow Cooker