autor:

Radion_Maria

» » Supe de carne

Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa

Autor: Radion_Maria (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radion_Maria (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2012

Ingrediente
500 gr carne de vacuta - gulas sau manzat, legume: 2 cartofi, jumatate de telina, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/4 telina sau o telina mica, bors, leustean, smantana, sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele cam de marimea unei perisoare si se pune la fiert cam o ora. Dupa ce se ia spuma, se adauga legumele si se lasa impreuna la fiert inca o jumatate de ora. Se adauga 0.5 l de bors fiert initial intr-o oala si apoi se adauga la sfarsit 500 gr de smantana. Inainte de a opri focul puneti jumatate de legatura de leustean taiata marunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de gaina cu taitei

Supa de gaina cu taitei

Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare

2 voturi    3 comentarii
3h
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de vacuta - gulas sau manzat
  • legume: 2 cartofi
  • jumatate de telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina sau o telina mica
  • bors
  • leustean
  • smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Luscos Luscos

Se taie varza pe un platou de lemn. Afumatura se taie bucati potrivite, ciolanul se poate taia si mai marunt cubulete dupa dorinta. Se

44 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa din carne de oaie Supa din carne de oaie

Carnea de oaie se fierbe în apă puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume
Cookie Settings