autor:

Radion_Maria

» » Supe de carne

Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa

Autor: Radion_Maria (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radion_Maria (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2012

Ingrediente
500 gr carne de vacuta - gulas sau manzat, legume: 2 cartofi, jumatate de telina, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/4 telina sau o telina mica, bors, leustean, smantana, sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele cam de marimea unei perisoare si se pune la fiert cam o ora. Dupa ce se ia spuma, se adauga legumele si se lasa impreuna la fiert inca o jumatate de ora. Se adauga 0.5 l de bors fiert initial intr-o oala si apoi se adauga la sfarsit 500 gr de smantana. Inainte de a opri focul puneti jumatate de legatura de leustean taiata marunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de ardei umplut

Ciorba de ardei umplut

Ardeii trebuie sa fie cam de aceeasi marime. Se spala, se curata de cotor, taind ca un fel de capac

7 voturi    1 comentariu
50 min
Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui alaturi de un varf

2 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de vacuta - gulas sau manzat
  • legume: 2 cartofi
  • jumatate de telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina sau o telina mica
  • bors
  • leustean
  • smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Consommé de pui