autor:

Radion_Maria

» » Supe de carne

Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa

Autor: Radion_Maria (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iunie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radion_Maria (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iunie 2012

Ingrediente
500 gr carne de vacuta - gulas sau manzat, legume: 2 cartofi, jumatate de telina, 1 morcov, 1 pastarnac, 1/4 telina sau o telina mica, bors, leustean, smantana, sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele cam de marimea unei perisoare si se pune la fiert cam o ora. Dupa ce se ia spuma, se adauga legumele si se lasa impreuna la fiert inca o jumatate de ora. Se adauga 0.5 l de bors fiert initial intr-o oala si apoi se adauga la sfarsit 500 gr de smantana. Inainte de a opri focul puneti jumatate de legatura de leustean taiata marunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta simpla si extrem de gustoasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
ciorba de fasole

ciorba de fasole

se pune uleiul peste se taie zarzavatul marunt si se pune intro oala la calit cand se inmoaie se

0 voturi    1 comentariu
50h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 gr carne de vacuta - gulas sau manzat
  • legume: 2 cartofi
  • jumatate de telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina sau o telina mica
  • bors
  • leustean
  • smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa Ramen