autor:

Sidy

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Ciorba de varza acra- de post

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
400 g varza acra, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, marar verde, zeama de varza, vegeta, pasta de tomate, 1-2 catei usturoi, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.
Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei.
Se adauga varza spalata si se cimpleteaza cu apa necesara.Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa.
Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul.Lasam sa fiarba bine.
Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra- de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cartofi copti cu fenicul

Cartofi copti cu fenicul

Spălaţi cartofii în coajă, presăraţi sare peste ei şi îi puneţi la cuptor într-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Mere rase cu biscuiti si napolitane pentru pofticiosi - de post

Mere rase cu biscuiti si napolitane pentru pofticiosi - de post

Merele se spala,se curata de coaja,se dau pe razatoare,se stropesc cu putina zeama de lamaie si se

6 voturi    4 comentarii
15 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Herbst Etelca , 17 februarie 2015

    foarte buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte buna !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Foarte buna!

    • Fara foto

      amic , 16 aprilie 2010

      Stranie apariţie poza nr. 5/5. Poate gresesc. Retin reteta, merita incercata de cei nevoiti la post perpetuu.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Chiar ca as manca o portie, Sidy draga!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Mancare de bob cu prajeala