Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.
Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei.
Se adauga varza spalata si se cimpleteaza cu apa necesara.Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa.
Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul.Lasam sa fiarba bine.
Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii