autor:

Sidy

» » , Borsuri si Ciorbe, Retete de post

Ciorba de varza acra- de post

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
400 g varza acra, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, marar verde, zeama de varza, vegeta, pasta de tomate, 1-2 catei usturoi, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.
Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei.
Se adauga varza spalata si se cimpleteaza cu apa necesara.Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa.
Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul.Lasam sa fiarba bine.
Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza acra- de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă de post

Salam de biscuiţi reţetă Pentru varianta "de dulce" se inlocuieste 150 ml de apa

23 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post
Humus reţetă

Humus reţetă

Spălaţi năutul şi îl lăsaţi în apă caldă să se înmoaie 3 ore pentru a

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Herbst Etelca , 17 februarie 2015

    foarte buna

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte buna !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Foarte buna!

    • Fara foto

      amic , 16 aprilie 2010

      Stranie apariţie poza nr. 5/5. Poate gresesc. Retin reteta, merita incercata de cei nevoiti la post perpetuu.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Arata foarte bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Chiar ca as manca o portie, Sidy draga!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de legume