Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si ardeiul iute.
Varza se taie fideluta.
Ceapa se curata si se lasa intreaga.
Zarzavatul se inabusa cateva minute in putin ulei pentru a da savoare ciorbei.
Se pune apa necesara peste zarzavat apoi se adauga ceapa si varza. Pinem sare si piper si partile mai groase ale mararului. Lasam sa fiarba toate legumele.
Cand sunt toate fierte adaugam bulionul si lasam sa dea in clocot.
Deasupra ciorbei presaram marar verde tocat.
Se serveste cu ardei iute.
Pofta mare !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii