autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de varza cu bulion

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
1 varza proaspata, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 praz, 1 ceapa, 1 legatura marar verde, 1/2 l bulion de casa, 1-2 ardei iuti, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se taie marunt, la fel si ardeiul iute.
Varza se taie fideluta.
Ceapa se curata si se lasa intreaga.
Zarzavatul se inabusa cateva minute in putin ulei pentru a da savoare ciorbei.
Se pune apa necesara peste zarzavat apoi se adauga ceapa si varza. Pinem sare si piper si partile mai groase ale mararului. Lasam sa fiarba toate legumele.
Cand sunt toate fierte adaugam bulionul si lasam sa dea in clocot.
Deasupra ciorbei presaram marar verde tocat.
Se serveste cu ardei iute.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Conopida gratinata cu sos de brocoli

Conopida gratinata cu sos de brocoli

Desfacem in buchetele conopida si brocolii si le punem in doua vase separate in apa rece cu bicarbonat

3 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)

Ghiveci cu naut a'la Alina ( Pentru o viata indelungata !)

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte. Se fierbe separat. Legumele se spala si se coc cateva

5 voturi    6 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    e foarte gustoasa!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Racoritoare ciorba. Merge minunat dupa sarbatori.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 praz
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar verde
  • 1/2 l bulion de casa
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Lapte din nuca de cocos