autor:

Fara foto

» » Supe de carne

CIORBA DE VITA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
carne de vita, 300 g cartofi, ceapa, morcovi, patrunjel,, bulion, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea de vita intr-o oala la fiert cu apa. Se lasa la fiert pana cand carnea se inmoaie (pana se face cruda). Apoi se adauga cartofii taiati marunt cubulete, patrunjelul, sare, piper dupa gust, bulion. Se poate servi acrita cu otet sau sare de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de vita cu fasole verde

Ciorba de vita cu fasole verde

Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si

4 voturi    1 comentariu
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

12 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    nicol , 25 septembrie 2008

    Mai multe retete cu carne de vita! Va multumesc!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

nicol

Mai multe retete cu carne de vita! Va multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu piept de pui