Autor:
Eileen (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 februarie 2011
Ingrediente
Ingrediente (8 portii):, 500g carne de vita taita cubulete, 800g fasole verde la conserva (cu rosii si condimente), 2 cepe, 4 morcovi, 4 teline, 2 pastarnac, Un sfert gulie, Delikat, 200g rosii conserva, Bors praf, Piper, Patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 3h
Mod de preparare
Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si este frageda. Se completeaza cu apa fierbinte, pana la 4 litri. Se adauga ceapa, morcovii, telina, gulia, pastarnacul, toate taiate marunt. Dupa ce dau in clocot se adauga fasolea verde si rosiile de la conserva. Se lasa 5 minute apoi se adauga bors, delikat si piper dupa gust. Se presara patrunjel dupa ce s-a stins aragazul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu fasole verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate