se curata pestele, se taie capul, coada, inotatoarele. Apo se taie in bucati de 2 degete, se sareaza si se pune deoparte in frigider. Se curata cepele si se taie in fasii subtiri. Morcovii si cartofii se curata si se taie cubulete.
Apoi se pun intr-o oala oasele de peste (capul, coada), se adauga 2 litri de apa, cepele, morcovul, rosia intreaga, ardeiul intreg (eventual taiat in doua) si sare dupa gust.
Se lasa la fiert vreo doua ore. Apoi supa se strecoara (si se paseaza bucatile de peste), se pune din nou la fiert adaugand boiaua, cartofii si feliile de peste. In 10-15 minute e gata de servit.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii