autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

ciorba pescarului

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
1,5 kg crap, 5 cepe mari, 1 morcov, 3 cartofi, o rosie, 1 ardei gras, 2 linguri rase de boia ( pentru adulti boia iute sau un ardei iute), sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

se curata pestele, se taie capul, coada, inotatoarele. Apo se taie in bucati de 2 degete, se sareaza si se pune deoparte in frigider. Se curata cepele si se taie in fasii subtiri. Morcovii si cartofii se curata si se taie cubulete.
Apoi se pun intr-o oala oasele de peste (capul, coada), se adauga 2 litri de apa, cepele, morcovul, rosia intreaga, ardeiul intreg (eventual taiat in doua) si sare dupa gust.

Se lasa la fiert vreo doua ore. Apoi supa se strecoara (si se paseaza bucatile de peste), se pune din nou la fiert adaugand boiaua, cartofii si feliile de peste. In 10-15 minute e gata de servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba pescarului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius cu solzi si sos

Pangasius cu solzi si sos

Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Rulouri din File de Pangasius

Rulouri din File de Pangasius

Se pun cartofii la fiert, se toaca ciupercile si morcovii bare foarte subtiri, aceste legume, precum

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg crap
  • 5 cepe mari
  • 1 morcov
  • 3 cartofi
  • o rosie
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri rase de boia ( pentru adulti boia iute sau un ardei iute)
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de merlucius cu legume