Taiem carnatii feliute, pe care le punem in oala cu putin ulei fierbinte. Cand se fac ei mai rosiori, adaugi zarzavatul tot, taiat cubulete. Lasi asa pe foc mic, in grasimea stransa de la carnati, si amesteci cand si cand.
Cam dupa 30 minute, torni apa fierbinte cat sa cuprinda marea adunare.
Separat, pui borsul la fiert.
Lasi sa fiarba totul pana sunt bine patrunse, asta ia cam 30 minute, aproximativ. Torni borsul si lasi inca 10-15 minute sa forfoteasca impreuna. Smantana, desfacuta cu putina apa rece, o torni in oala si lasi cateva clocote. Arunci si usturoiul tocat maruntel.
Condimentezi cu ce ai pofta, iar dupa ce stingi focul, pui verdeata toata. Lasi cam inca jumatate de ora sa se odihneasca, apoi cu ardei iute, te lingi pe degetele.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii