Ingrediente
2 carnati mai grasuni, musai semi-afumati, 2 carnati mai subtirei, fie semi-afmati, fie nu... dupa gust, 1 ardei gras mare, 1 gogosar mare, 2 cepe mari, 2 morcovei, 1 pastarnac, 1 telina mica, 1 ardei iute mic, o mana de varza taiata fin, 2 catei de usturoi, apa fierbinte, 1 litru bors de casa, sare si alte condimente ce doriti., smantana, dupa gust: mai grasa, mai slaba, mai multa sau mai putina, verdeata: patrunjel, leustean, putin cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 40 min
1 vot
Mod de preparare
Cam dupa 30 minute, torni apa fierbinte cat sa cuprinda marea adunare.
Separat, pui borsul la fiert.
Lasi sa fiarba totul pana sunt bine patrunse, asta ia cam 30 minute, aproximativ. Torni borsul si lasi inca 10-15 minute sa forfoteasca impreuna. Smantana, desfacuta cu putina apa rece, o torni in oala si lasi cateva clocote. Arunci si usturoiul tocat maruntel.
Condimentezi cu ce ai pofta, iar dupa ce stingi focul, pui verdeata toata. Lasi cam inca jumatate de ora sa se odihneasca, apoi cu ardei iute, te lingi pe degetele.
Pofta buna!