Cureţi şi speli legumele şi le tai cubuleţe, conopida o desfaci în bucheţele, iar fasolea o tai bastonaşe. Într-o oală de 4 l, pui apă la fiert cu Delikat Legume după gust.
În ulei căleşti legumele, iar când sunt bine călite, le pui în apa care clocoteşte între timp. Laşi să fiarbă legumele la foc mic, iar când sunt gata, adaugi fideaua şi mai laşi 5 minute, apoi condimentezi, presari verdeaţa şi supa e gata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii