autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

ciorbita de peste.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
50 g peste slab obligatoriu (de preferat file dezosat), 1 morcov, cateva bucatele zarzavat (partrunjel, telina, pastarnac), putin ardei, putina ceapa, 1 rosie, cateva picaturi ulei de masline, patrunjel verde, marar, lamaie, 500 ml apa.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pestele si zarzavaturile (morcov, telina, patrunjel, pastarnac, ardei) taiate in bucatele mici se pun la fiert la foc mic in toata cantitatea de apa, intr-un vas acoperit pentru a se pastra viataminele si mineralele. De asemenea punem si ceapa pe care o aruncam dupa fierbere.

Cand acestea sunt aproape fierte, adaugam rosia, decojita si taiata cubulete si uleiul de masline. Dupa aproximativ 10-15 minute adaugam verdeata si cateva picaturi de lamaie si stingem focul. Pentru bebelusii mici ingredientele fierte se pun in blender pentru o pasirare mai buna si amestecul se subtiaza cu zeama.

Fetita mea adora aceasta ciorbita. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorbita de peste." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Luam legumele si le curatam de coji si seminte. Le spalam bine si le tocam in cubulete mai mici (sau

2 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ  LA PHILIPS MULTICOOKER

CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER

Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de

3 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 50 g peste slab obligatoriu (de preferat file dezosat)
  • 1 morcov
  • cateva bucatele zarzavat (partrunjel
  • telina
  • pastarnac)
  • putin ardei
  • putina ceapa
  • 1 rosie
  • cateva picaturi ulei de masline
  • patrunjel verde
  • marar
  • lamaie
  • 500 ml apa.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macrou prăjit în unt