Reteta postata pe: 15 mai 2009
Ingrediente
1kg cirese acrisoare,1l de otet de mere,150-200g zahar,putina scortisoara,cateva boabe de piper si putina nucsoara rasa
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se toarna otetul cu mirodeniile peste cirese, acoperindu-le complet. Se inchide borcanul(e) ermetic si se asteapta cca 3 saptamani inainte de a-l deschide. Ciresele se pot folosi la prepararea unor sosuri sau ca garnitura la fripturi reci, rasol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirese dulci-acrisoare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate