autor:

Laura

» » Dulciuri diverse

Cirese in ciocolata

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
700 gr cirese,200 gr ciocolata neagra,2 linguri smantana,bombonele mici de ciocolata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg cirese mari,proaspete si cu codita.Se spala si se usuca bine.Ciocolata neagra se rupe in bucati,se adauga doua linguri de smantana si se topeste in bain-marie.Se inmoaie in ciocolata topita fiecare cireasa,dupa care se tavalesc in bombonelele de ciocolata.Se pun pe o tava sau un platou mai mare si se lasa sa se intareasca ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirese in ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata, cirese si alune de padure

Chec cu ciocolata, cirese si alune de padure

Alunele de padure se prajesc usor, se lasa la racit, apoi se curata de coaja si se toaca in bucati

40 voturi    9 comentarii
50 min
Prajituri
Cirese invelite in ciocolata

Cirese invelite in ciocolata

Pui ciocolata sa cse topeasca la bain-marie. Speli ciresele,dar nu le scoti nici coditele, nici samburi.

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 700 gr cirese,200 gr ciocolata neagra,2 linguri smantana,bombonele mici de ciocolata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Biscuiti in stil marocan