Ciulama cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml ulei;
  • 2 linguri de faina;
  • 2 cani cu lapte;
  • 400 - 500 grame branza de oaie (nesarata).

Mod de preparare

Se pune o cratita la incins pe aragaz, se pune uleiul, dupa care se adauga faina si se amesteca pana la omogenizare.

Se adauga usor laptele, se amesteca usor in continuare, pana se ingroasa sosul, dupa care se adauga branza, in cantitati mici, putand sa o puneti pe toata.

Se amesteca bine ingredientele, se mai lasa 1-2 minute si se ia de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise