Curatam ceapa si o tocam marunt.
Mazarea o scurgem de zeama, o spalam cu apa rece, ciupercile le spalam si le taiem felii.
Intr-o cratita incingem uleiul, innabusim ceapa 2 minute.
Adaugam ciupercile, le lasam 2 minute pe foc, apoi punem apa cat sa le acoperim.
Lasam sa fiarba la foc potrivit si cand ciupercile sunt facute pe jumatate, dam drumul la mazare (fiind de la borcan era fiarta).
Condimentam cu sare si piper, mai adaugam putina apa calda daca este nevoie.
Cand sunt bine fierte legumele si zeama este scazuta suficient, dizolvam faina cu putina apa, ii dam drumul in oala printr-o strecuratoare si amestecam repede sa nu se formeze cocoloase.
Dam focul mediu, lasam sa dea cateva clocote.
Adaugam smantana, usturoiul curatat si tocat marunt, mai lasam pe foc 1 minut.
Luam cratita de pe aragaz, presaram mararul tocat marunt.
Acoperim cu un capac pentru 10 minute, apoi servim.
Sa aveti pofta!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii