autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ciulama cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
ciuperci, faina, lapte, sare, margarina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se inabusa in 100 g de margarina . Faina se dizolva in 300 ml de lapte rece si se adauga 100 g de margarina topita, se fierb si se amesteca continuu.
In sosul format se adauga restul de lapte, ciuperci, sare si se continua fierberea 15-20 minute. Se ia vasul de pe foc, peste compozitie adaugandu-se margarina topita.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Se fierb porumbeii, cu zarzavatul spalat, lasat intreg, cu un praf de sare, la oala sub presiune. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Pipotele se curata bine si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui in cca 1200ml de apa (sa ramana

14 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole cu sos