autor:

Elly

» » Mancaruri cu carne

Ciulama cu limba de porc

Autor: Elly (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elly (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2011

Ingrediente
- o limba de porc, - 2 cepe, - 1 morcov, - 5 linguri ulei, - 5 linguri faina, - sare, - piper, - 2 catei de usturoi, - jumatate legatura de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie limba de porc in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul si patrunjelul taiate marunt.
Separat, intr-o cratita, se pune faina in uleiul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu supa in care a fiert limba si legumele, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute. Daca este nevoie se mai adauga supa.
Cand totul este fiert, se pune usturoiul pisat, bucatile de carne, verdeata si se mai da intr-un clocot.
POFTA BUNA!!!:*
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu limba de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi

Cartofi

1. Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se decojesc. 2. Puneti la fiert

10 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Fudulii de curcan cu praz

Fudulii de curcan cu praz

Fuduliile se pun intr-un castron cu apa rece, pentru a se spala bine si se curata de pielite. Se

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 22 %
899.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristi Enciu , 29 ianuarie 2014

    tare

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Elly
Spaghete la cuptor

Spaghete la cuptor

Se pun pastele in 2,5 l apa in clocot , sarata dupa gust . Se amsteca pastele din cand in cand .

10 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza
Pasca cu branza dulce si stafide

Pasca cu branza dulce si stafide

Făina se cerne şi pe pune intr-un lighean, se adaugă drojdia dizolvată în lapte călduţ îndulcit.

10 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura ''Noapte venetiana''

Prajitura ''Noapte venetiana''

Blatul alb: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cocosul si faina si se amesteca usor, sa

54 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Coq au vin de pui cu dovleac si mere