autor:

Elly

» » Mancaruri cu carne

Ciulama cu limba de porc

Autor: Elly (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elly (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2011

Ingrediente
- o limba de porc, - 2 cepe, - 1 morcov, - 5 linguri ulei, - 5 linguri faina, - sare, - piper, - 2 catei de usturoi, - jumatate legatura de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se taie limba de porc in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul si patrunjelul taiate marunt.
Separat, intr-o cratita, se pune faina in uleiul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu supa in care a fiert limba si legumele, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute. Daca este nevoie se mai adauga supa.
Cand totul este fiert, se pune usturoiul pisat, bucatile de carne, verdeata si se mai da intr-un clocot.
POFTA BUNA!!!:*
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu limba de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute si praz umplut cu garnitura de piure

Sarmalute si praz umplut cu garnitura de piure

Se pregateste carnea pentru sarmalute: ceapa, orez, sare, piper, diferite alte condimente si se caleste,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficat de porc împăturit

Ficat de porc împăturit

Ficatul de porc după ce l-am curăţat, spălat...l-am ţinut câteva ore în lapte dulce. Apoi

1 vot    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristi Enciu , 29 ianuarie 2014

    tare

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Elly
Spaghete la cuptor

Spaghete la cuptor

Se pun pastele in 2,5 l apa in clocot , sarata dupa gust . Se amsteca pastele din cand in cand .

10 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza
Pasca cu branza dulce si stafide

Pasca cu branza dulce si stafide

Făina se cerne şi pe pune intr-un lighean, se adaugă drojdia dizolvată în lapte călduţ îndulcit.

10 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura ''Noapte venetiana''

Prajitura ''Noapte venetiana''

Blatul alb: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cocosul si faina si se amesteca usor, sa

49 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise