Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4-5 cartofi mari, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 2-3 linguri faina, 2 linguri unt sau untura, ½ pahar lapte, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata morcovul, patrunjelul si ceapa, se spala si se taie ca fideaua, punindu-se la fiert cu ½ litru apa. Cind este fiert zarzavatul, se strecoara si se arunca, se pun cartofii taiati bucati in zeama de zarzavat, sarea si laptele si se lasa sa fiarba pina cind sint fierti cartofii. Se prajeste in alta cratita faina cu untul sau cu untura pina capata culoarea aurie si se stinge cu zeama in care au fiert cartofii, amestecind cu lingura ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi si cartofii si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Se serveste fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca
9 voturi
10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se spala pulpele si se rumenesc bine pe toate partile intr-o tigaie cu ulei incins.
Lamaia se taie
1 vot
4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010
Imi place !