Ceapa tocata marunt se caleste in unt 1 - 2 minute, ca sa-si dezvolte aroma.
Se adauga ciupercile bine spalate si taiate felii mari, sare si piper dupa gust. Se fierb la foc mic acoperite aproximativ 30 minute.
Se freaca bine faina cu smantana si 1 pahar mic lapte rece ca sa se formeze un sos nu prea gros.
Sosul se toarna peste ciupercile fierte si se lasa sa dea cateva clocote.
Se drege cu zeama de lamaie si patrunjel si se serveste cu mamaliguta fierbinte.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii