Ceapa tocata marunt se caleste in unt 1 - 2 minute, ca sa-si dezvolte aroma.
Se adauga ciupercile bine spalate si taiate felii mari, sare si piper dupa gust. Se fierb la foc mic acoperite aproximativ 30 minute.
Se freaca bine faina cu smantana si 1 pahar mic lapte rece ca sa se formeze un sos nu prea gros.
Sosul se toarna peste ciupercile fierte si se lasa sa dea cateva clocote.
Se drege cu zeama de lamaie si patrunjel si se serveste cu mamaliguta fierbinte.
Pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii