Reteta postata pe: 16 mai 2006
Ingrediente
1 cutie ciuperci(circa 400 gr),50 ml smantana, 100 ml lapte, 2 lingurifaina, 1 legatura patrunjel, 1lingura vegeta, 1 capatana usturoi,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciupercile se scot din cutie, se spala si se pun la fiert intr-o craticioara de 1,5 litri cu o cana de apa.Intr-un castron se amesteca smantana cu faina, vegeta si, la sfarsit, punem laptele. Turnam sosul peste ciupercile care au dat deja 2-3 clocote.Se fierbe 5 minute, timp in care continuam sa amestecam.Oprim focul.Din usturoi se poate face mujdei separat, fara a se pune usturoiul in ciulama.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
O bunatate !