Ciupercile se scot din cutie, se spala si se pun la fiert intr-o craticioara de 1,5 litri cu o cana de apa.Intr-un castron se amesteca smantana cu faina, vegeta si, la sfarsit, punem laptele. Turnam sosul peste ciupercile care au dat deja 2-3 clocote.Se fierbe 5 minute, timp in care continuam sa amestecam.Oprim focul.Din usturoi se poate face mujdei separat, fara a se pune usturoiul in ciulama.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii