Reteta postata pe: 16 mai 2006
Ingrediente
1 cutie ciuperci(circa 400 gr),50 ml smantana, 100 ml lapte, 2 lingurifaina, 1 legatura patrunjel, 1lingura vegeta, 1 capatana usturoi,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ciupercile se scot din cutie, se spala si se pun la fiert intr-o craticioara de 1,5 litri cu o cana de apa.Intr-un castron se amesteca smantana cu faina, vegeta si, la sfarsit, punem laptele. Turnam sosul peste ciupercile care au dat deja 2-3 clocote.Se fierbe 5 minute, timp in care continuam sa amestecam.Oprim focul.Din usturoi se poate face mujdei separat, fara a se pune usturoiul in ciulama.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga
0 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
O bunatate !